Çeyizlik Yeni Sezon Ağır İğne Oyası Modelleri

Merhaba hanımlar bugün sizler için hazırlamış olduğumuz en güzel çeyizlik iğne oyası modellerini sizlere sunuyoruz. Çok kolay yapılan iğne oyaları farklı tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. El emeği göz nuru hazırlanan bu modelleri sizler de yaparak harika ürünlere sahip olabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz kadar güzel olan bu iğne oyaları en sevilen modeller arasında yer almaktadır. Sizler de kolay yapılan bu iğne oyalarını hazırlayarak el emeğinizi ortaya koyabilirsiniz. Sadelikten yana olan kadınların tercihi olan iğne oyası modellerini pratik şekilde hazırlayabilirsiniz. Genç kızların vazgeçemediği iğne oyası modelleri görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Sizler de hayran kalacaksınız bu güzel iğne oyalarını yapabilirsiniz. Hadi birlikte farklı iğne oyası modellerini detaylı şekilde yine inceleyelim.

Renkli İğne Oyası Modelleri

Renkli tülbent kenarına yapılan tülbent içindeki renklerden seçilerek hazırlanan ipliklerin harika uyumunun yansıtmış olduğu iğne oyası modelini sizler de dilediğiniz renk tasarımıyla çalışabilirsiniz.

Beyaz yazma kenarına yapılmış olan rengarenk tasarlanmış motifli iğne oyalarını sizler de detayları ile süsleyebilirsiniz.

Kaya model ve çiçekler ile hazırlanmış olan iğne oyası modelini sizlerde yaparak tek renk tülbent kenarlarını daha gösterişli hale getirebilirsiniz.

Motifli iğne oyası modeli ağır modeller arasında en güzel modeldir. Sizler de motifli iğne oyalarını kolaylıkla yapabilirsiniz.

Havlu kenarına yapılmış olan sade ve şık görünen iğne oyası modellerini sizler de dilediğiniz renk tonlarında hazırlayabilirsiniz.

Hamarat kadınların tercihi olan iÄŸne oyası modeli en çok satan ve Instagram’ın en gözde modellerindendir.

Gösterişli İğne Oyası Modelleri