Yeni Gelinler İçin Gösterişli Tığ İşi Oya Modelleri

Merhaba hanımlar el emeği göz nuru hazırlanmış olan tığ işi oya modellerini sizler için hazırladık. Sizler de el emeğinizi kullanarak bu harika tığ oyalarını hazırlayabilirsiniz. Son zamanlarda en çok satan YouTube’da en çok tıklanan tığ işi oyalarını hazırlarken gösterişli olmalarını özen gösterdik. Sizler de gösterişli bu güzel tığ oyalarını kolaylıkla yapabilirsiniz. Yeni öğrenenlerin bile yapabileceği kadar kolay olan bu güzel tığ işi oya modelleri en sevilen modellerdendir. El emeğinizi sergilemek için bu güzel tığ işi oya modelini hazırlayabilirsiniz. Sade model sevenler tek tek ben tercih ederken gösterişli model sevenler rengarenk tercih ederek çiçek motifleri ile süsleyebilirsiniz. Çok kolay yapılan bu güzel tığ işi oya modellerini dilediğiniz renk tasarımıyla hazırlayabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel tığ işi oya modellerini detaylı şekilde inceleyelim.

Yepyeni Tığ İşi Oya Modelleri

Renkli tülbent kenarına hazırlanmış olan tülbent içindeki renklerden hazırlanan en güzel tığ işi oya modelini sizler de yaparak günlük yaşamlarınızı tercih edebilirsiniz.

Sade model seven hanımların tercihi olan pırpır model tığ işi oya modeli çok güzel görünmektedir.

Tek renk yazma kenarına hazırlanmış olan pırpır model tığ işi oya modeli 3 pırpır ile hazırlanmıştır. Sizler de bu güzel modele kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Yapılışı hızlı ilerleyen güzel tığ işi oya modellerini yeni öğrenen hanımlarda kolaylıkla yapabilir.

Namaz örtüsü olarak kullanabileceğiniz tığ işi oya modellerini beyaz tercih ederek en güzel ve en şık ürünleri mevlütlerde tercih edebilirsiniz.

Hızlı İlerleyen Tığ İşi Oya Modelleri