Sade Tasarımı ile Kışlık Bebek Örgü Modelleri

Merhaba hanımlar el emeği göz nuru hazırlanmış olan birbirinden güzel örgü modelini sizlerle buluşturuyoruz farklı tasarımıyla göz alıcı görünüme ulaşan örgüleri sizler de yaparak harika modellere sahip olabilirsiniz sadelikten yana olan hanımların tercihi olan örgüler tek renk tercih edilirken gösterisi model seven annelere işte rengarenk ponpon ve çiçek detayları ile süslenmiş örgüleri öneriyoruz severek kullanacağınız örgüleri dilediğiniz renk tonlarında hazırlayabilirsiniz. El emeğinin yoğun olarak kullanıldığı örgü modelleri şık tasarımıyla özel günlerde sizlere eşlik edecek. Sizler de özel günlerinizin vazgeçilmezi olacak olan örgüleri yaparak hamaratlarınızı ortaya koyabilirsiniz. Hamarat hanımların çok severek kullandığı örgüler oldukça güzel görünmektedir hadi birlikte bu örgü modellerini detaylı şekilde inceleyelim.

En Kolay Örgü Modelleri

Yelek örgü modeli en çok tercih edilen modellerdendir. Sizler de bu örgü modelini hazırlayarak bebeklerinize hazırlık yapabilirsiniz.

Görselde yer alan kabartmalı hazırlanmış olan ceket örgü modeli oldukça şık tasarımıyla hamarat hanımların tercihi oluyor. Sizler de bu modeli kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Sade model seven hanımların tercihi olan battaniye örgü modeli çok güzel görünmektedir.

Yapılışı hızlı ilerleyen yelek örgü modeli düğme detayları ile süslenmiştir. Sizler dilerseniz düğmeleri farklıdır renk tercih ederek hazırlayabilirsiniz.

Beyaz yelek örgü modeli hem kız hem de erkek bebekler için hazırlanmıştır. Sizler de bu modeli yapabilirsiniz.

Çok şık görünen örgü modeli görkemli modellerdendir. Yapım aşaması kolay olan modeli yeni öğrenen hanımlara hitap ediyor.

Gösterişli Tığ İşi Oya Modelleri