Son Çıkan Bebek Örgü Modelleri Bebeklerinize Çok Yakışacak

Merhaba hanımlar bebekleriniz için hazırlanmış olan en güzel örgü modellerini sizlere sunuyoruz. Çok severek kullanacağınız ceket yelek ve patik örgü modellerini hazırlarken şapka örgüleri ile birlikte set haline getirebilirsiniz. Kış aylarında çok tercih edilen örgüleri sizler de tarzınıza uygun renkler seçerek hazırlayabilirsiniz. En çok tercih edilen modelleri yaparak satışa sunabilir ve Instagram’ın en gözde modellerini sizler de sergileyebilirsiniz. El emeği göz nuru hazırlanmış olan  örgü modellerini görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Sizler de dilediğiniz renklerde hazırlayacağınız örgüleri çeyizlerinize ekleyerek hamaratlarınızı ortaya koyabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel örgü modellerine detaylı şekilde inceleyelim.

Renkli ve Basit Örgü Modelleri

Görselde yer alan şapka örgü modelini sizler de yaparak kış aylarında tercih edebilirsiniz. Kolay modeli pratik şekilde yapabilirsiniz.

Sade model seven kadınlara tek renk ceket örgü modelini öneriyoruz. Sizler de hemen yapmaya başlarsanız kısa sürede bitirebilirsiniz.

Şapka örgüleri arasında en sevilen ve bütün kombinlerinizi uyum sağlayabilirsiniz. Farklı model sevenlere bu güzel örgüyü öneriyoruz.

Yıllara hitap eden tığ işi oya modellerini sizler de yaparak en yeni modellere sahip olabilirsiniz. Sade model seven kadınlar bu modeli tercih etmemeli.

Yelek ve patik örgü modelini sizler de yaparak harika ürünlere sahip olabilirsiniz. El emeği yoğun olan örgüyü sizler de yapabilirsiniz.

YouTube Instagram’ın en çok tercih edilen iki yelek örgü modelini sizler de yaparak en güzel modellere sahip olabilirsiniz. En sevilen modelleri kolaylıkla bitirebilirsiniz.

Kız bebekler için tasarlanmış olan yelek örgü modellerini sizler de rengarenk ya da tek renk tercih ederek hazırlayabilirsiniz.

1 yaş için hazırlanmış olan yelek örgü modelini sizler daha büyük tercih ederek yapabilirsiniz. El emeği göz nuru hazırlayın bu örgüler yenidoğan için de çok yakışacaktı.

2 yaş yelek örgü modeli sade ve tek renk olması ile oldukça güzel görünmektedir.

Kabartmalı Örgü Modelleri