Yeni ve En Güzel Tasarımı ile Tığ İşi Oya Modelleri

Kıymetli hanımlar çok severek kullanacağınız en güzel ve en farklı tığ işi oya modellerini bugün sizlerle buluşturuyoruz. Farklı tasarıma sahip olan tığ oyalarını yaparak en güzel modelleri sahip olabilirsiniz. Daha değerli çeyiz sandıklarının vazgeçilmezi olacak olan tığ oyalarını dilediğiniz renk tasarımıyla hazırlayabilirsiniz. Farklı model sevenler için hazırlanmış olan tığ oyalarını hemen yapmaya başlarsanız kısa sürede kolaylıkla bitirebilirsiniz. Çok güzel görünen bu güzel tığ işi oya modellerini dilediğiniz renk tasarımıyla hazırlayabilirsiniz. Hemen yapmaya başlarsanız kısa sürede bitireceksin. En kısa sürede yapıp çeyiz sandıklarınıza ekleyebilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel tığ oyalarını detaylı şekilde göz atalım.

Ağır Tığ İşi Oya Modelleri

Kırmızı tülbent kenarına hazırlanan rengarenk hazırlanmış olan tığ işi oya modeli en güzel ve en yeni modellerdendir.

Kolay model isteyen kadınların tercihi olan tığ oyası çok hızlı ilerleyen oldukça güzel bir modeldir.

El emeği göz nuru hazırlanan tığ işi oya modelini sizler de yaparak harika ürünler ortaya çıkarabilir ve en farklı modelleri sahip olabilirsiniz.

Tek renk tülbent kenarına hazırlanmış olan yeşil ve kırmızı renkler ile tasarlanan tığ oyaları arasında en çok satan ve Instagram’ın en gözde modelini sizlere sunuyoruz.

Gösterişli model seven hanımların tercihi olan tığ işi oya modeli en güzel ve en yeni modellerdendir.

Zor model seven kadınların tercihi olan tığ oyası çiçek detayları ile de süslenebilir.

Zor Tığ İşi Oya Modelleri