Minikleri Sıcacık Tutacak Enfes Bebek Örgü Modelleri

Bebeklerimize gönül rahatlığı ile giydirebileceğiniz yepyeni bebek örgü modelleri ile birlikteyiz. Yenihobi.com olarak en natürel iplikler ile örüp bebeklerinize sağlıkla giydirebileceğiniz örgü modellerini sizler için derledik. Kayınvalidenizin veya annenizin ördüğü eski modelli örgüleri bebeğinize giydirmek istemeyenlerden misiniz? Sizler için derlediğimiz bu modelleri onlarla paylaşıp seve seve kullanacağınız bebek örgü modelleri yaptırabilirsiniz.

İçinizi Kıpır Kıpır Edecek Yeni Bebek Örgü Modelleri

Bu örgü modelimiz daha yaşını doldurmamış bebeklerin kullanımı için tasarlanmış. Bebek örgü modelimiz de  malzeme olarak ekstra süs malzemesi kullanılmamış olması bebeğinizin hassas tenine zarar verme ihtimalini sıfıra indirecektir.

Kiremit rengi ile ilgileri üzerine toplayacak örgü modelimiz sizce de mükemmel görünmüyor mu? Rengi ile dikkat çektiği yetmiyor gibi hırka kollarında ve şapka da kullanılan örgü modelin gözden kaçması mümkün değil.

Fiyonk ve boncuk süslemeleri ile farklı bir hava kazanmış olan bebek elbisemiz bebek örgü modelleri arasında başı çekecek gibi görünüyor. Modelimizde paça kısımında gördüğünüz büzgü elbisenin kullanışlılığını artırıyor.

İçinizi sıcacık edecek örgü modelimiz de tam anlamı ile her şey düşünülmüş. Tatlı rengi ile yüzlerde tebessüm oluşturacak bebek örgü modelimiz patikler de ki gül desenleri ile üçlü takım olarak takdirlerinizi toplayacak.

Örülmesi pratik olan bu örgü modellerimiz sonbahar ve kış aylarında kurtarıcınız olacak. Tamamen pamuklu olan iplik seçimi ile direkt tene temasda dahi bebeğinizi rahatsız etmeyecek olan örgü modelimiz harika görünüyor.

Gözünüzü Gönlünüzü Açacak Muhteşem Bebek Örgü Modelleri