El Örgü Modelleri Bebeklerinize Çok Yakışacak

Kıymetli hanımlar bebekleriniz için tasarlamış olan birbirinden güzel örgü modellerini bugün sizlerle buluşturuyoruz. Kış aylarına çok yakışan örgü modellerini dyilediğiniz renk tonları ile hazırlayabilirsiniz. El emeğinin yoğun olarak kullanıldığı bu örgüleri hemen yapmaya başlarsanız kolaylıkla bitirebilirsiniz. Yeni başlayanların tercih ettiği örgüleri sizlerde pratik şekilde bitirebilirsiniz. Garklı model sevenler için oldukça değişik örgüleri ekledik. Sizler de hamarat hanımlarınızı sergilemek için bu güzel örgüleri yapabilirsiniz. Şık tasarımıyla bu örgüler kış aylarında çok yakıştı. Sizler de kış ayları için en yeni ve en güzel örgü modellerini tasarlayabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel örgüleri inceleyelim.

En Kolay Örgü Modelleri

Iki renk hazırlanmış olan örgü ceket modeli erkek bebekler için tasarlanmıştır. Sizler de erkek bebekleriniz için bu güzel modeli tercih edebilirsiniz. Kız bebekleriniz için ise bu örgüyü farklı renkler tercih ederek hazırlayabilirsiniz.

Görselde yer alan erkek bebek yelek örgü modeli beyaz gömlek ile tercih edilmiştir birçok şekilde kullanabileceğiniz bu örgü modelini sizler de yapabilirsiniz.

Görselde yer alan erkek bebek için hazırlanmış olan mavi renk tercih edilen yan detaylarında yer alan düğmelerin rengarenk harika uyumu sizler için tasarlanmıştır. Sizler de bu güzel modeli pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.

Çok kolay yapılan görsel değer alan süveter örgü modeli en çok tercih edilen modellerdendir. Sizler de kolay yapılan bu örgüyü hemen yapmaya başlarsanız kısa sürede kolaylıkla bitirebilirsiniz.

Sadelikten yana olan hanımların tercihi olan yelek örgü modeli ponpon detayları ile süslenmiştir. Siz de bu örgüleri dilediğiniz renklerde yapabilirsiniz.

Yapılışı hızlı ilerleyen süveter örgü modeli krem renk tercih edilmiştir Sizler de el emeğinizi kullanarak bu güzel örgü modelini hazırlayabilirsiniz.

Patik örgü modelleri arasında en çok tercih edilen örgüyü sizlere sunuyoruz.

Güzel Örgü Modelleri