Renkli Tığ İşi Oya Modelleri Mevsime Çok Uyumlu

Merhaba hanımlar el emeği göz nuru hazırlamış çok güzel tığ işi oya modellerini sizlerle buluşturuyoruz. Harika tasarımıyla dikkat çeken renk uyumlarının birbiriyle muhteşem uyumunu sizler de yakalayarak en güzel modellere sahip olabilirsiniz. Son zamanların en çok tercih edilen tığ işi oya modellerini dilediğiniz renk tasarımıyla hazırlayabilirsiniz. Farklı model seven hanımların tercihi olan tığ işi oya modelleri daha önce görmediğiniz modeller arasında yer alacak. Sizler de bu güzel modelleri yaparak en güzel ürünlere sahip olabilirsiniz. Tığ oyalarının genellikle tülbent içindeki renklerden seçilerek hazırlandığını biliyoruz. Sizler de dilediğiniz renklerde tülbent seçerek tülbent içindeki renklerden iplik seçerek bu güzel tığ oyalarını tasarlayabilirsiniz. Çeyizlerinize çok yakışacak tığ işi oya modellerini hemen yapmaya başlarsanız kısa sürede kolaylıkla bitirebilirsiniz. Gösterişli model seven hanımlar tığ oyalarını dilerse boncuk ve pul detayları ekleyerek yükleyebilirsiniz. Hadi birlikte en yeni ve en güzel tığ oyalarını detaylı şekilde inceleyelim.

Renkli Tığ İşi Oya Örnekleri

Görselde yer alan tülbent içindeki renklerden iplik seçilerek tasarlanmış olan tığ işi oya modeli çok güzel görünmektedir. Sizler de bu modeli çeyizleriniz için dilediğiniz renk tonlarında hazırlayabilirsiniz.

Çıtı pıtı tasarımı ile dikkat çeken oldukça güzel görünen tığ işi oya modeli en sevilen modellerdendir. Sizler de çok sevilen bu tığ oyalarını yapabilirsiniz.

En yeni ve en güzel tığ işi oya modellerini sizler için hazırladım Sizler de en güzel ve en yeni modelleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

Son zamanların en çok tercih edilen tığ işi oya modeli şık tasarımıyla ve kolay yapılması ile oldukça tercih edilen bir modeldir.

Çok Güzel Tığ İşi Oya Modelleri