Marifetli Kadınlara Zor İğne Oyası Modelleri

Merhaba hanımlar bugün sizler için hazırlanmış olan en güzel ve en yeni iğne oyalarını sizler için tasarladık farklı tasarımıyla hazırlanan iğne oyası modellerini yaparak en güzel ve en yeni ürünlere sahip olabilirsiniz. Daha önce görmediğimiz kadar güzel olan iğne oyalarını yaparak en yeni ve en farklı modellere sahip olabilirsiniz. Sadelikten yana olan hanımların tercihi olan iğne oyaları tek renk tülbent kenarına yapılırken gösterişli model seven hanımların tercihi olan rengarenk tülbent kenarına işlenmiş pullu ve boncuklu iğne oyaları oluyor. Sizler de en güzel modelleri farklı tasarımlarıyla tercih edebilirsiniz. Sizler de tarzınıza uygun olarak hazırlayacağınız en güzel ve en farklı modelleri yaparak iğne oyalarını ortaya çıkarabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel iğne oyası modellerini detaylı şekilde inceleyelim.

Gösterişli İğne Oyası Modelleri

Tek renk tülbent kenarına hazırlanmış olan rengarenk tasarımıyla dikkat çeken iğne oyası modeli çeyizlerinize çok yakışacak.

El emeği göz nuru hazırlanmış olan iğne oyası modellerini sizler de yaparak harika ürünler ortaya çıkarabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz kadar güzel olan iğne oyalarını hamarat hanımlar değerli çeyiz sandıklarınızı ekleyebilirsiniz.

Ağır model seven kadınları tercih olan iğne oyası modeli en güzel ve en yeni modellerdendir. Sizler de bu modelleri dilerseniz tek tek tülbent kenarına yapabilirsiniz.

Çok güzel görünen iğne oyası modeli el emeğinin en yoğun olarak kullanıldığı modeller arasında yer almaktadır.

Görselde yer alan papatya model hazırlanmış olan iğne oyası modeli en güzel modellerdendir.

Kibar İğne Oyası Modelleri