Düz Renk Yazma Kenarına Değişik İğne Oyası Modelleri

Kıymetli hanımlar el emeğinin yoğun olarak kullanıldığı birbirinden güzel iğne oyalarını bugün sizlerle buluşturuyoruz. Farklı tasarımıyla dikkat çeken iğne oyası örneklerini yaparak harika modeller ortaya çıkarabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz kadar güzel olan bu iğne oyası modellerini sürekli tülbent ya da tek renk tülbent kenarına tercih edebilirsiniz. Havlu ve tülbent kenarına yapacağınız iğne oyalarını hemen yapmaya başlarsanız kolaylıkla bitirebilirsiniz. Acemilerin bile yapabileceği kadar kolay olan iğne oyaları şık tasarımıyla çok seviliyor. Sizler de bu güzel modelleri yaparak harika ürünler ortaya çıkarabilirsiniz. Hadi birlikte en yeni ve en güzel iğne oyalarını detaylı şekilde inceleyelim.

Renkli İğne Oyası Modelleri

Renkli tülbent kenarına yapılmış olan en güzel ve en yeni modelleri yaparak harika ürünler ortaya çıkarabilirsiniz.

Yeni evlenen kadınların tercihi olan pembe renk bu sefer tülbent kenarında çok güzel ve şirin görünmektedir. Sizler de bu güzel çıtı pıtı iğne oyalarını yaparak harika ürünler ortaya çıkarabilir ve en yeni modelleri sahip olabilirsiniz.

El emeği göz nuru hazırlanmış olan iğne oyalarını dilediğiniz renk tasarımıyla hazırlayabilir ve farklı modelleri sahip olabilirsiniz.

Çok kolay hazırlanmış olan iğne oyalarını dilediğiniz renk tasarımı ile yapabilirsiniz. Yeni öğrenenler bile bu modeli kolaylıkla bitirebilir.

Çok pratik olan iğne oyalarını sizlerde yaparak çeyizlerinize en yeni modelleri ekleyebilirsiniz.

Çok basit ilerleyen iğne oyası modelini sizler de pratik şekilde yapabilirsiniz.

Farklı model isteyenlere bu güzel iğne oyası modelini hazırladık.

Kolay İğne Oyası Modelleri