Yapımı Kolay Bebek Örgü Modellerine Bayılacaksınız

Merhaba hanımlar sizler için hazırlanmış olan en güzel örgü modellerini sizlere sunuyoruz. El emeği göz nuru hazırlanan örgüleri yaparak harika ürünlere sahip olabilirsiniz. Tek renk ya da rengarenk hazırlanan örgü modellerini dilediğiniz renklerde yapabilirsiniz. Ponpon ve çiçek detayları ile süslenen örgü modellerini dilediğiniz renkten tonlarıyla yapabilirsiniz. En yeni ve en güzel ürünleri sizler de yaparak harika ürünlere sahip olabilirsiniz. El emeğini yoğun olarak kullanıldığı örgüleri en çok tercih edilen modeller oluyor. Sizler de hamaratlığınızı sergilemek için bu güzel örgüleri hazırlayabilirsiniz. Çok kolay yapılan örgü modelini sizlerde basit şekilde yapabilirsiniz. Kadınların en çok tercih ettiği bu örgüleri sizler de kolaylıkla yapabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel örgüleri detaylı şekilde göz atalım.

Gösterişli Örgü Modelleri

Tek renk ceket örgü modeli en çok tercih edilen modellerdendir boncuk ve kurdele detayı ile hazırlanmış olan örgüyü sizler de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Mavi renk hazırlanan örgü modeli ponpon detayları ile hazırlanmıştır. Sizler de çiçekli hazırlanan örgüyü yaparak harika ürünlere sahip olabilirsiniz.

Beyaz ceker örgü modelini sizler de patik örgüsü ile birlikte bu modelleri yapabilirsiniz. Sade ve şık görünen detayları ile süsleyerek hazırlayabilirsiniz.

İki renk yapılan örgüyü sizlerde detaylar ekleyerek hazırlayabilirsiniz. Sade ve güzel görünen örgüyü hemen yapmaya başlarsanız kısa sürede bitirebilirsiniz.

Sarı renk hazırlanan ceket örgüsünü sizler de kolay ve pratik şekilde yapabilirsiniz. Kadınların en sevdiği bu model en güzel modeller arasında yer almaktadır.

Hem kız hem erkek bebekleriniz için uygun olan bu model kız bebekleriniz için yapabilirsiniz. Yapımı basit olan örgüyü sizler de yapabilirsiniz.

Ponpon ve tavşanlı hazırlanan örgü modeli bebekleriniz için en güzel modeldir. Günlük ve özel kullanıma uygun olan modeli sizler de yapabilirsiniz.

El emeği göz nuru hazırlanan örgüyü sizler de kız bebekleriniz için yapabilirsiniz. Kolay ve hızlı ilerleyen örgü modelleri en güzel modelleri yapabilirsiniz.

Gri ve pembe renk yapılan örgü modelini sizler de ceket örgülerini yapabilirsiniz. Çok pratik olan örgüleri en yeni modeller arasında yer almaktadır.

Salopet ve ceket örgülerini sizler de farklı figür detayları ile süsleyerek hazırlayabilirsiniz.

Tek Renk Örgü Modelleri